OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2018. május 10., csütörtök 11:56

Az Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 10., csütörtök (OS) -

    A magyar embereknek az országgyűlési választásokon kinyilvánított akarata egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen. Felszólítjuk az ezt elfogadni nem képes, felelőtlen politikai erőket, valamint a minden értékből gúnyt űző, a kereszténységet zsigeri indulatból minden eszközzel lejáratni próbáló sajtóorgánumokat, hogy fejezzék be a gyűlöltkeltést és az emberek heccelését, tetteikkel ne ássák alá az ország közösen kivívott biztonságát.
A méltatlan és gyalázatos atrocitást elszenvedő, azt keresztény türelemmel és méltósággal elviselő püspök, elnök és tanácsos úrnak ezúton is szeretnénk kifejezni együttérzésünket, a helyszínen nagy önfegyelemmel szolgálatot teljesítő rendőröknek pedig köszönetünket.
A kereszténységet értéknek tartó magyar emberek többségével együtt a jövőben is számítunk a történelem viharaiban már sokat tapasztalt, következetesen a szeretet civilizációját építő egyházaink felbecsülhetetlen szolgálatára.

Soltész Miklós
egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár

     Kiadó: Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.