OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. május 14., hétfő 13:22

A Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. május 14., hétfő (OS) - Mindenkinek jár egy Gazdi! Családi Nyílt Nap és Border Collie fajtatalálkozó a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

    A HEROSZ Budapesti Állatotthona idén is megrendezi Nyílt Napját, ahol az egész család egy izgalmas, vidám napot tölthet el állatbarátokkal, az otthon védenceivel, dolgozóival, és önkénteseivel. Idén a Nyílt Nap otthont ad a Border Collie fajtatalálkozónak is, ahol bemutatkozik a Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület.
A Nyílt Nap programja:
A szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesz "Mutasd meg mit tudtok" kutyás vetélkedő, szabadon választott produkcióval, kutya ügyességi verseny, kutya frizbi bemutató, ingyenes kutyakozmetika és tanácsadás. Az immár hagyományosnak számító kutya szépségversenyre bárki nevezhet saját kutyusával vagy az otthon egyik lakójával. A ki akarja, elviheti egy sétára az állatotthonban élő kutyusok egyikét, és a cicák, nyuszik is várják a simogató kezeket. A kicsiknek gyereksarokkal és ingyenes lovaglással kedveskednek a szervezők.
Bővebben: www.herosz.hu

(RS
     Kiadó: Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.