OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 25. hétfő
Ismertető


2018. május 16., szerda 13:47

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. május 16., szerda (OS) - DK: Ha Magyarország nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, komoly EU-s támogatásoktól esik el az ország

    Trócsányi László, az Orbán-kormány régi-új igazságügyi minisztere meghallgatásán kijelentette: Magyarország nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez. Így továbbra sem lesz érdemi nyomozás a fideszes korrupciós ügyekben, emiatt pedig az EU új költségvetéséből is kevesebbet fogunk kapni.

A Demokratikus Koalíció szerint csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez, hogy a magyarok megkapják a nekik járó EU-s támogatásokat, azok a bűnözők pedig, akik eddig ezeket ellopták, kerüljenek rácsok mögé, mint minden tisztességes európai országban.

Dr. Molnár Csaba
a DK ügyvezető alelnöke, Európai Parlamenti képviselő
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.