OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 25. hétfő
Ismertető


2018. május 16., szerda 16:36

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. május 16., szerda (OS) - Az LMP új hangot visz a Parlamentbe: értesítés közösségi portál indulásáról -

    Az LMP a Helyi Ügyek honlapján és Facebook-oldalán keresztül arra kéri a magyar embereket, hogy keressék meg a pártot olyan kiemelten fontos helyi ügyekkel, melyek megoldása jobbá tenné szűkebb lakóterük életét.

Az LMP azért hozta létre a Helyi ügyeket, hogy bevigye a magyar emberek hangját a parlamentbe és az emberekkel összefogva meg is oldja azokat. A parlament ugyanis egyik pártnak sem lehet csak cél, az országgyűlés csupán eszköz arra, hogy megoldja azokat a fontos ügyeket, amik a magyar emberek mindennapjait érintik helyben.

Az LMP alaposan kidolgozott ügyvivői rendszerrel biztosítja, hogy végigviszi a kiemelt helyi ügyeket egészen a megoldásig. Ügyvivő lesz az LMP minden országgyűlési képviselője, akik személyre szabott portfólióval rendelkeznek. A párt bevonja a helyi területi szervezeteit és minden helyi polgárt, aki cselekedni akar a megoldásért.

Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselői ma bejelentették a honlap elindulását. A portál az alábbi linken érhető el:

https://www.helyiugyek.hu/

LMP sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.