OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. május 20., vasárnap 11:23

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 20., vasárnap (OS) - Tényleg ez a harc lesz a végső!

        Az Európai Unió közössége, amely szinte kizárólagos módon képes békét és gyarapodást nyújtani Magyarország számára, komoly átalakulás küszöbén áll: a zavarkeltő és egyre hangosabb kekeckedők alul fognak maradni a szorosabb együttműködés szövetségével szemben. Nem kérdés, hogy a Fidesz képviselői – akárcsak mi – büszke magyar emberek. De csak játsszák a hazafit és biztosan nem európaiak. Ezekben az időkben ugyanis az az igazi hazafi, aki az európai fősodorban akarja és tudja tartani Magyarországot.
     A hazafiság és az európaiság nem ellentétei, hanem kiegészítői egymásnak. Ez a legélesebb választóvonal az orbáni rezsim szereplői és közöttünk: mi európai hazafiak vagyunk. Büszke magyarok és büszke európaiak. Ezt a közösséget kell megszilárdítani és átformálni a következő időszak szellemi ütközeteihez, hogy hazánkat biztosan Európában tarthassuk és esélyünk legyen egy európai alapértékekre támaszkodó demokratikus Magyarországot felépíteni. Ezért vállaltam újra feladatot és jelentkeztem frontmunkára az MSZP tisztújításán. A párt leendő választmányi elnökeként kész vagyok csataláncba állni, eltakarítani a romokat, csapattagként egymásra tenni az új téglákat és átformálni a baloldalt. Mert tényleg ez a harc lesz a végső!

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.