OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. május 24., csütörtök 17:11

A HIT Gyülekezetének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 24., csütörtök (OS) - 7 napos Nyári Futball Tábort rendez az INTER Academy Szent Pál- Hungary, az FC Internazionale Milano 4 olasz edzőjével a budapesti Fradi centrumban.

    Erkölcsi és sportemberi ALAPELVEK
Világnézeti hovatartozástól függetlenül mindenkit örömmel látunk a táborban, aki az alábbi "Tiszta Öltöző és Fair Play" alapelveinkkel azonosulni tud:
•    Káromkodásmentes, egymás személyét tisztelő, és tiszta beszéd a pályán, és azon kívül is.
•    Pornográfiamentes öltöző.
•    Józan életmód, melyben az alkoholnak, cigarettának, kábítószereknek, és doppingnak nincs helye.
Ezen erkölcsi-, és magatartásbeli irányelvek minden résztvevőre vonatkoznak.  Megszegésük a táborozásból való azonnali kizárást vonja maga után.

EDZŐK
Az INTER Academy Szent Pál FC Budapesten élő olasz edzőjét, Luigi Mainolfi-t, a magyar edző stábon kívül még további három, tapasztalt INTER Academy edző egészíti ki a tábor ideje alatt.
Az edzők folyamatos rotációban minden csapattal, és gyermekkel tudnak majd foglalkozni, megadva így a kellő figyelmet minden fiatal számára.

A Szent Pál Akadémia Futball Club közel 20 évvel ezelőtt került megalapításra azzal a céllal, hogy amatőr- és hivatásos sportolási-, és versenyzési lehetőséget biztosítson mind a Hit Gyülekezete tagjai, és iskoláinak diákjai számára, valamint mindazok számára, akik az alapítók felfogásával és céljaival azonosulni tudnak.Időközben ugyan más sportágakkal is bővült az egyesület tevékenysége, mégis a mai napig a futball szakosztály a legerősebb.
     Kiadó: HIT Gyülekezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.