OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. május 26., szombat 14:43

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 26., szombat (OS) - LMP: A politikai pedofília nem lehet a politika része -

    Emellett továbbra is szükségesnek tartjuk, hogy igazságossá tegyük a családtámogatási rendszert: a családi pótlékot érdemben meg kell emelni, ahogy az első gyermek után járó adókedvezményt is, amelyet ki kell terjeszteni a továbbtanuló fiatalokra, 24 éves korig.

Gyermeknapon kiállunk azért is, hogy a magyar Országgyűlés kiemelten foglalkozzon az egyszülős családokkal is. Magasabb családi pótlékot kell az egyszülős családoknak biztosítani és hatékonyabbá kell tenni a tartásdíjak behajtását, növelni kell az óvodai és bölcsődei férőhelyek számát, meg kell teremteni az otthoni gyermekfelügyelet feltételeit.

Az LMP a gyermekek napja alkalmából is hangsúlyozza: a párt a magyar családok oldalán áll, őket segítve és értük fogunk dolgozni a parlamenti és egyéb eszközeinkkel is.

LMP-frakció

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.