OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2018. június 1., péntek 16:00

A HÁLÓ Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. június 1., péntek (OS) - A Háló Egyesület Nemzeti Összetartozás Napjára tervezett felhívása

    Trianon a magyarság egyik jelenleg is élő, fájó sebe. Sokan hárítással, haraggal, belenyugvással "kezelik" a kérdést. A Háló Egyesület újszerű módon, a szeretet és építkezés hangján szeretne szólni, és célja, hogy az akció országos mozgalommá váljon.

Erősítsük egymást személyes kapcsolatokkal, egymás felé fordulással! Ezen a napon hívja fel mindenki legalább egy ismerősét valamelyik határ túloldalán!
Ilyen módon fonjuk be élő telefonvonalakkal, azaz odafigyeléssel, megszólítással a Kárpát-medencét, és okozzunk meglepetéseket, gyógyítsunk sebeket!
A módszer egyszerű, aktív cselekedetet igényel, bárki megteheti a modern kor eszközeit használva akár anyagi áldozatot sem igényel. Tegyük meg ezen a napon azt, amit a hétköznapokban ritkán teszünk, azaz csak az összetartozás érzéséért hívjuk fel egymást!

A Háló az Ön csatlakozását is várja! Hívjon meg és hívjon fel másokat! A Háló örömmel veszi, ha az ezzel kapcsolatos élményeit utólag elküldi részére a halo@halo.hu email címre.

További részletek elérhetőek a www.halo.hu honlapon.

A Háló (Találkozás, Kapcsolat, Közösség) 1989 óta működő keresztény mozgalom, mely nyitott minden jóakaratú ember felé. Az egyházon belül él, annak közösségi arcát hordozza. A személyt alapvetően közösségben képzeli el, ezért az arra vágyókat segíti, hogy közösségre leljenek. Alapvető működése a közösségek és emberek közötti kapcsolatépítés, tevékenysége a Kárpát-medencében zajlik.

     Kiadó: HÁLÓ Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.