OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. június 6., szerda 14:49

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. június 6., szerda (OS) - Liberálisok: Kósa Lajos állítása a pofátlanság netovábbja

    A Magyar Liberális Párt egészen elképesztőnek, a pofátlanság mintapéldájának tartja Kósa Lajos ma reggeli nyilatkozatát, miszerint az 1300 milliárdos csalást, amiben a fideszes politikus is érintett, az ellenzék szervezte volna meg. Az újra megválasztott országgyűlési képviselő azt ígérte, hogy ezt a rendőrség ki is fogja deríteni. Kósa állítása szerint tehát nem ő ment a közjegyzőhöz, hanem az ellenzék vitte el hozzá a csengeri asszonyt. Nem ő mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, hanem az ellenzék. Nem ő fényképeszkedett a csengeri nővel, nem ő utazott el Szabónéval Svájcba, nem ő biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, hanem az ellenzék, még hozzá úgy, hogy ellopták édesanyjának, és a feleségének az adatait.

Kósa Lajos kijelentésével sikerült a Fidesz választások során tapasztalt gátlástalanságát tovább fokozni. Miközben a csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, a politikus ismét a parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Sőt, a botrány kipattanása utáni rejtőzködés helyett televíziós szereplést vállal, ahol ellentámadásba lendül, és a teljes ellenzéket vádolja a saját nevével fémjelzett csalásért.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.