OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. június 6., szerda 16:29

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. június 6., szerda (OS) - A Liberálisok is a független jelöltet támogatják Békéscsabán

    A Magyar Liberális Párt Körömi János független jelöltet támogatja a békéscsabai időközi önkormányzati választáson. Mint ismert, Békés megye nyolcas számú egyéni választókerületének korábbi képviselője a parlamentbe jutott, ezért írtak ki új választást július 22-re. A Liberálisok szerint Körömi János szakmai pályája, demokratikus elköteleződése alkalmassá teszi arra, hogy a Fidesszel elégedetlen ellenzéki választókat képviselje. A független politikus a Liberálisokhoz hasonlóan kiáll az önkormányzatok függetlensége és az alapvető emberi jogok mellett. Továbbra is azt gondoljuk, hogy a Fidesszel szembeni siker érdekében olyan közös ellenzéki jelöltekre van szükség az időközi választásokon, akik hitelesen tudják képviselni az európai Magyarországot. Körömi János ilyen jelölt, a Liberálisok ezért lehetőségükhöz mérten minden szükséges segítséget megadnak neki annak érdekében, hogy a fideszes jelöltet legyőzve önkormányzati képviselőként is felléphessen Orbán Viktor kormányával szemben.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.