OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. június 10., vasárnap 12:14

A Guttenberg Pál Népfőiskola Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. június 10., vasárnap (OS) - II. Héthatár Irodalmi Fesztivál

    A Cserhát lankái között várja az érdeklődőket "az ország legirodalmibb fesztiválja". Írók, költők, zenészek, színészek és énekesek gyűlnek össze, lesz kézműves  vásár, és népi játszóház. Bemutatkozik a Burattino bábszínház, zenés műsort ad Huzella Péter és Faragó Laura, fellép Szalóki Ági és a Muzsikás együttes.  Lázár Balázs és Tallián Mariann tart versszínházi előadást, valamint a Szabotázs Színház bemutatja a Balfácánok című darabját, amely egy könnyed kávéházi komédia Rejtő Jenő műve alapján.  Kortárs irodalmárok a színpadon: Marcsák Gergő, Szentmártoni János, Farkas-Wellmann Endre, Csender Levente és Végh Attila lesznek a vendégeink.
A belépés ingyenes.
        
     Kiadó: Guttenberg Pál Népfőiskola Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.