OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. június 12., kedd 12:55

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. június 12., kedd (OS) -

    A Magyar–Izraeli Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság tíz éve, 2008 májusában alakult meg a két ország közötti gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok szorosabbra fűzésének céljából. A testület magyar társelnöki posztját tavaly szeptember óta tölti be Palkovics László.

Izrael a harmadik legjelentősebb befektető Magyarországon, a közvetlen tőkebefektetés 2014-es, 11,4 milliárd dolláros állománya az összes magyarországi külföldi tőkebefektetés közel 12 százalékát adta. A KSH adatai szerint a Magyarországon működő 172 izraeli irányítású leányvállalat több mint 4500 munkavállalónak biztosított kenyérkeresetet. A magyar kormány az NNG vállalattal és a TEVA cégcsoporttal stratégiai partnerségi megállapodást kötött.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.