OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. június 12., kedd 13:15

Az Európai Családtudományi Társaság közleménye
    Budapest, 2018. június 12., kedd (OS) - Magyarország jövője a jól működő családokkal épül

    
A Családtudományi Platform küldetése a jó házasságok, családok kialakulásának és fennmaradásának elősegítése és védelme. Ez az egyén, a közösségek, így az egész társadalom sorskérdése. A Platform szervezeteinek közös meggyőződése, hogy mind a személyes kiteljesedés, mind a társadalmi fejlődés alapja a jó házasság, a biztos alapokon nyugvó, belső harmóniára törekvő család.

A Platform ezért a tudományos eredmények és élettapasztalatok alapján megfogalmazza, ajánlja, terjeszti és védi a párkapcsolatra, a házasságra és a családra vonatkozó legfontosabb értékeket. Olyan lehetséges témákat, megoldásokat és modelleket javasol, amelyek minden érintett hosszú távú javát és lelki egészségét szolgálják.
A Platform örömmel üdvözli a miniszterelnök úr bejelentését, hogy az új kormány politikájának középpontjában még az eddiginél is erősebben áll a családok érdeke.

Felajánljuk, hogy a családokat érintő témák kidolgozásába aktívan bekapcsolódunk szervezeteink és szakértőink részvételével.
Bízunk benne, hogy a Családtudományi Platform tudományos és szakmai egyeztető tevékenységének eredményeire igényt tart a kormány, és a javaslatai hasznosulnak a döntés-előkészítő folyamatokban.

Budapest, 2018. június 12.

A Családtudományi Platform Elnöksége és Tanácsadó Testülete


     Kiadó: Európai Családtudományi Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.