OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. június 14., csütörtök 13:13

Az Értünk Értetek - a hiteles párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. június 14., csütörtök (OS) - Felszólítjuk a Magyar Államot, ne folyósítsa a pártok költségvetési támogatását, ameddig a kirótt ÁSZ bírságokat saját forrásból, magánvagyonokból ki nem fizetik! Így ugyanis az egész szankciónak nincs érdemi visszatartó ereje!

    (folyt.)
- nyilvánosan is pénzhiányra hivatkozva, nem látja el azt a vállalt feladatát, politikai tábora képviseletét, amire a támogatást kapja a költségvetésből (például emiatt nem indít jelöltet időközi választásokon);
- miközben az egész helyzetért felelős döntéshozóik továbbra is havi milliós közpénzfizetéseket tesznek zsebre.

S eközben telesírják a médiát, hogy milyen méltatlan ez így!

A helyzet az ellenzéki demokratikus érem másik oldala, ami sokkal inkább a civil szférával szembeni diszkrimináció, és a parlamenten kívüli pártokkal szembeni indokolatlan versenyelőny, semmint demokrácia. A büntetések kifizetésére történt célzott adománygyűjtésből befolyt források esetleges más célra történő felhasználása pedig hűtlen kezelés, ami büntetőjogi kategória.

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt fenti összehasonlítással is felhívja a jogalkotók és végrehajtó intézmények figyelmét a problémákra. Egyben tiltakozunk az újabb, közel félmilliárdos közpénzherdálás ellen!

Bertha Szilvia elnök

     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.