OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. június 14., csütörtök 14:32

A Magyar Rákellenes Liga közleménye
    Budapest, 2018. június 14., csütörtök (OS) - Örökmozgók – mozgással a rák ellen Kerékpáros országjárás Észak-Magyarországon

    A Magyar Rákellenes Liga elnöke kerékpáros országjárásra indul. A Liga 2018-at a mozgás évének hirdette meg, mert a mozgásnak igen nagy szerepe van az egészséges életmód kialakításában, a daganatos (és más) betegségek megelőzésében és a rehabilitációban. A túra célja, hogy a tagok minél többet mozogjanak és minél több embert vonjanak be a környezetükből a mozgásba.

– Fontos, hogy jó példával járjak elől. Ezért azt tervezem, hogy a nyár elején olyan kerékpáros országjárásra indulok, amin Budapestről indulva érintem az észak-magyarországi Alapszervezeteket. Célom, hogy meglátogassam az útba eső Alapszervezeteket és helyben segítsem a mozgásos programok népszerűsítését – nyilatkozta Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke.

Az útvonal hossza: 470 km.

Az útvonal:
Budapest – Kerekharaszt – Hatvan – Zagyvaszántó – Apc – Petőfibánya – Rózsaszentmárton – Gyöngyös – Salgótarján – Borsodnádasd – Bélapátfalva – Edelény – Encs – Miskolc – Tiszafüred

További információ:

Winkler Violetta irodavezető
+36 20 531 8388
winkler.violetta@rakliga.hu

     Kiadó: Magyar Rákellenes Liga

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.