OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. június 14., csütörtök 16:30

Az Oktatási Hivatal közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. június 14., csütörtök (OS) - JÚNIUSBAN ZÁRUL A "KISGYERMEKKORI NEVELÉS TÁMOGATÁSA" PROJEKT

    Az Oktatási Hivatal (OH) 2018. június 14-én, Budapesten rendezte meg a Kisgyermekkori nevelés támogatása (EFOP 3.1.1-14-2015-00001) elnevezésű kiemelt európai uniós projekt zárókonferenciáját.
A projekt 2016. február 1. és 2018. június 30. között valósul meg az Európai Unió finanszírozásával, összesen 1,260 milliárd forintból. A programban – a kisgyermekkori nevelés hazai helyzetének feltárását és elemzését követően – lehetőség nyílt hiánypótló szakmai és módszertani fejlesztésekre. A projekt célul tűzte ki az óvodák, a bölcsődék és a napközbeni gyermekfelügyeletek esélyteremtő és hátránykompenzációs szerepének erősítését, valamint a 3 éves kortól kötelező óvodai nevelés szakmai támogatását.
A projektgazda OH és konzorciumi partnere, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) a konvergenciaterületeken működő óvodákat, a bölcsődei ellátás intézményeit és szolgáltatóit, valamint a napközbeni gyermekfelügyeleteket és fenntartóikat közvetlenül segítette.

     Kiadó: Oktatási Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.