OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. június 16., szombat 10:06

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. június 16., szombat (OS) - Sermer Ádám: Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének emlékére

    Mi most vagyunk fiatalok, mi tényleg demokraták vagyunk, és mi a LiFT - Liberális Fiatalok Társasága nevű szövetségben tömörülünk.

2018-ban mi vagyunk azok a liberális, fiatal patrióták, akik évről évre tisztelgünk Nagy Imre, Gyimes Miklós, Losonczi Géza, Maléter Pál, Szilágyi József és a névtelen százak emléke előtt, hiszen tudjuk, ők "a magyar függetlenségért és szabadságért áldozták életüket".  Mi, a LiFT tagjai továbbra is tisztán látjuk, hogy "a demokrácia és a kommunizmus összeegyeztethetetlen".

Liberális fiatalokként meggyőződésünk, hogy "ha elég eltökéltek vagyunk, rászoríthatjuk az uralkodó pártot, hogy alávesse magát a szabad választásoknak, ha nem tévesztjük szem elől "56 eszméjét, olyan kormányt választhatunk magunknak, amely azonnali tárgyalást kezd az orosz csapatok kivonásának haladéktalan megkezdéséről".

"Mi - fiatalok sok mindent nem értünk, ami talán természetes az idősebb generáció számára", azt viszont pontosan értjük, hogy "nekünk azt kell elérnünk, hogy az uralkodó párt ha akar se tudjon erőszakot alkalmazni ellenünk". "Senki sem hiheti, hogy a pártállam magától fog megváltozni", mi viszont amellett, hogy liberálisként ezt tisztán látjuk, patrióták is vagyunk, így kötelességünknek érezzük, hogy mindent megtegyünk a változásért, egy szabad Magyarországért.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.