OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. június 20., szerda 17:57

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselőjének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. június 20., szerda (OS) - Gondolatok a Jobbikról, a Mi Hazánk mozgalomról, az emberközpontú politizálásról és az európai parlamenti választásokról

    Elszomorodtam, hiszen az eltelt tíz év során a párt jelentősen eltávolodott az ott meghirdetett értékrendtől. Ugyanakkor örültem is, hiszen büszkén mondhatom, hogy az eltelt közel egy évtized során európai parlamenti képviselőként betartottam mindazt, amit ebben a rövid tanulmányban írtam. Meggyőződésem, hogy a nemzeti radikális mozgalom jövőbeni sikerét az fogja meghatározni, hogy kik lesznek azok, akik tudnak és mernek az akkor, tíz évvel ezelőtt meghatározott és meghirdetett "emberközpontúság" és nemzetközpontú értékrend mentén politizálni. Szívből kívánok ehhez minden egykori harcostársamnak sok sikert!
Kérem, olvassák el a Jobbik 2009. évi európai parlamenti programjához írt rövid bevezető tanulmányomat (Alapértékeink, 4-10. oldal), és amennyiben idejük engedi, az egész programot (az alábbi linkre kattintva)

https://www.morvaikrisztina.hu/images/doc/prog/jobbik-program2009ep.pdf

Köszönettel és szeretettel:
Morvai Krisztina

     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.