OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. június 22., péntek 13:04

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2018. június 22., péntek (OS) - A Társadalmi Innovációs Verseny Nemzetközi online döntője 2018. június 19.-én került megrendezésre, a versenyen 10 ország diákjai vettek részt köztük: Bulgária, Csehország, Görögország, Magyarország, Japán, Hollandia, Románia, Szingapúr, és Spanyolország.

    A Társadalmi Innovációs Verseny Nemzetközi online döntője 2018. június 19.-én került megrendezésre. A szingapúri DynamITE csapat nyerte meg az immár 8. alkalommal megrendezett Társadalmi Innovációs Versenyt a verseny a JA Europe nemzetközi kezdeményezése, melynek főtámogatója az NN Group. A kezdeményezés célja, hogy középiskolás diákok egy olyan innovatív üzleti ötletet hozzanak létre, amely a társadalmi szükségletekre, kihívásokra reagál.

A DynamITE csapat HELP nevű applikációja, egy olyan ingyenesen használható telefonos applikáció, ami valós időalapon működve segít összehozni azokat az embereket, akik segítségre szorulnak, olyan önkéntesekkel, akik segítséget nyújthatnak nekik.Algoritmus használatával az alkalmazás az igényeknek megfelelően, célzottan segít megtalálni a megfelelőönkéntest, figyelembe véve az elhelyezkedést, az érdeklődési köröket, a készségeket, és a személyek időbeni rendelkezésre állást, ezzel létrehozva egy sokkal inkább összetartó társadalmat.

Bővebb információ itt érhető el: http://ejam.hu/hirek/szocialis-ellatasra-szabott-kozossegi-applikacio-nyerte-a-tarsadalmi-innovacios
    
     Kiadó: Junior Achievement Magyarország

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.