OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. június 22., péntek 15:26

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. június 22., péntek (OS) - Adják vissza a Dagály fürdőt Budapestnek!

    A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány először tavaszra, majd a strandszezon kezdetére, később június végére ígérte a Dagály Strandfürdő újranyitását, ehhez képest a mai napig nem tudni, mikor készülnek el a felújítással. A fürdő honlapján az olvasható, hogy a strand fejlesztését 2018 tavaszáig befejezik és 2018 nyarán ismét látogatható lesz. A most készült fotók tanulsága szerint azonban a munkálatokkal a nyár végére sem fognak végezni, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen a strand felújítására kiírt pályázat csak május 7-én zárult le. A győztes Orbán Viktor jó barátjának, Garancsi Istvánnak a cége, a Market Zrt. lett.

A fürdőt már két éve bezárták a 2017-es vizes vb-hez kapcsolódó építkezések és fejlesztések miatt. A versenyre és a hozzá kapcsolódó beruházásokra több mint 130 milliárd forintot elvertek, de a fürdőt a mai napig nem fejezték be. Ilyen volumenű beruházásoknál alapfeltétel, hogy csúszás esetére kötbért számolnak fel, a Dagály esetében azonban nem tudni, hogy ki fog fizetni a jelentős késés miatt.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.