OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. június 23., szombat 16:13

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. június 23., szombat (OS) - Olaszországnak igaza van – Reagálás az olasz kormány (Matteo Salvini) bejelentésére

    Olaszországnak igaza van, amikor megtiltja a Soros-hajók kikötését. Az illegális migrációt segítő szervezetek a Soros-tervet hajtják végre, amikor gazdasági bevándorlók tömegeit szállítják Európába. Bevándorlókontinenssé akarják tenni Európát és ennek érdekében bűncselekményt követnek el, nyíltan az uniós és a nemzeti jogszabályok kijátszásához nyújtanak segítséget. A Soros-hajók és a Soros-hálózat segítségével Afrikából még milliók akarnak Európába jutni, ennek véget kell vetni, Európa határait meg kell védeni. Brüsszelnek és a tagállamoknak a határvédelmet és nem a migránsok elosztását kell megszerveznie.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgár Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.