OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. június 23., szombat 20:25

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2018. június 23., szombat (OS) -

    Találkozó polgármesterekkel

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének kezdeményezésére 2018. június 22-én, Kiskunfélegyházán került megrendezésre a Dél-Alföldi Régió polgármestereinek találkozója. A Szövetség Dél- Alföldi Régiójában tizenkét településen, tizenhárom tagszervezet működik. A rendezvényre tizenegy önkormányzat vezetője, illetve képviselője fogadta el a meghívást. A rendezvényen megjelentek a honvédelmi minisztérium és a régióban működő katonai szervezetek, valamint a BEOSZ és régió tagegyesületeinek képviselői. A találkozó célja volt az önkormányzatok és a Magyar Honvédség szociális gondoskodási rendszerének bemutatása, a kapcsolódási pontok és az együttműködés lehetőségeinek feltárása. A rendezvény alkalmat adott az önkormányzatok és a civil szervezetek közötti együttműködés bemutatására, a tapasztalatok átadására, az együttműködés erősítésére. A találkozó zárásaként a résztvevők a 170 éves Magyar Honvédség tiszteletére és az I. Világháború befejezésének 100. évfordulója alkalmából a Hősök Parkjában lévő első világháborús emlékműnél koszorúzással emlékeztek elődeikre.
     Kiadó: Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.