OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. július 4., szerda 13:44

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. július 4., szerda (OS) - Minden magyar szavazhasson levélben!

    A Magyar Liberális Párt törvénymódosító javaslatot nyújt be annak érdekében, hogy minden magyar állampolgár szavazhasson levélben. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a jelenlegi törvények különbséget tesznek magyar és magyar ember között. A törvénymódosító javaslattal azt szeretnénk elérni, hogy minden magyar állampolgárt egyenlő jogok illessenek meg a választásokon. Szeretnénk, ha az európai parlamenti (EP-) választáson és az önkormányzati választáson a határon túli magyarokon kívül minden választópolgár, így azok is leadhassák levélben a szavazatukat, akik külföldön élnek, dolgoznak vagy tanulnak. Véget akarunk vetni annak, hogy a külképviseleteken több órát kelljen sorban állnia a külföldi magyaroknak csak azért, hogy élhessenek alapvető demokratikus jogukkal, és leadhassák a szavazatukat. Szeretnénk, ha a jövőben minden magyar állampolgárnak lehetősége nyílna a levélben szavazásra.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.