OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. július 6., péntek 13:16

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. július 6., péntek (OS) - Szüntessék meg a közegészségügyi vészhelyzetet Budapesten!

    Figyelemfelhívó rövidfilmmel demonstrálnak a Liberálisok a Budapest közepén lévő elképesztő állapotok miatt. Szabadai  Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke azért forgatott videót a Városliget, Angyalföld és a BVSC Sporttelep által határolt zuglói területen, hogy felhívjuk a figyelmet az ott uralkodó helyzet tarthatatlanságára. A vasúti területen embermagasságú szeméthegyeket, méteres gazt és állati tetemeket találtunk. Elfogadhatatlan, hogy a főváros közepén ilyen áldatlan állapotok uralkodjanak, miközben sem a főváros, sem az önkormányzat, sem a MÁV nem tesz semmit a terület rendben tartásáért.

Azonnali cselekvésre van szükség, hiszen a zuglói területen talált szeméthegyek és állati tetemek nagyfokú közegészségügyi kockázatot jelentenek. Nem csak a XIV. kerületi vasúti síneknél találkozhatunk azonban ilyen, Európához és a magyar fővároshoz méltatlan állapotokkal. A főváros közigazgatási területén belül, a HÉV vonalait és a gyermekvasutat leszámítva, 11 sugárirányú, összesen 121 km hosszúságú vasútvonal található. Közülük számos vonalon akadnak a zuglóihoz hasonló problémák, éppen ezért a teljes budapesti vasúti vonal felülvizsgálatát kezdeményezzük a MÁV-nál.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.