OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. július 10., kedd 17:41

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. július 10., kedd (OS) - A DK nem csak a költségvetést tekintve nincs képben – Reagálás Varju László (DK) közleményére

    Varju László és a DK felkészültségét jól mutatja, hogy olyan minisztert kíván meghallgatni, amilyen már nincs is. Tájékoztatjuk őket, hogy az új kormány megalakulása óta nincs Nemzetgazdasági Minisztérium.
Gyurcsány pártját valószínűleg az zavarhatta össze, hogy a jövő évi költségvetés erősen eltér a 2010 előtti büdzséktől. A baloldali kormányok által benyújtott költségvetésekre az alkalmatlanság, a pazarlás, az eladósodás és a gazdasági csőd volt jellemző.
Ezzel szemben a 2019-es költségvetést a stabilitás és a fegyelmezett gazdálkodás jellemzi, amely megalapozottan számol a jövőre tervezett gazdasági növekedéssel, csökkenő államadóssággal és a tervezett infláció mértékével.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.