OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. július 12., csütörtök 10:29

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - Legyen az ápolási díj mértéke legalább a minimálbér összege!

    Az ápolási díj alapjának megemeléséről szóló törvényjavaslatot minden, a Költségvetési Bizottságba delegált ellenzéki párt képviselője együtt nyújtotta be azért, hogy azt a szégyenteljesen alacsony díjat, amelyet a Magyar Állam az otthon ápolt beteg családtagok után a gondozó családtagnak fizet, megemeljék.

Tegnap a Költségvetési Bizottság kormánypárti képviselői felkérték a Pénzügyminisztérium képviselőjét, hogy dolgozza ki ennek a súlyos problémának megoldási javaslatait a költségvetés forrásainak biztosításával.
Ennek következtében azért, hogy kezdődjön el egy párbeszéd a parlamenti hét párt képviselői, valamint a Kormány képviselői között az optimális megoldás érdekében, a törvényjavaslatot az ellenzéki képviselők visszavonták, s reményekkel telten várjuk, hogy a Kormány teremtse meg azt a forrást, amely ezt a célt szolgálhatja.  

dr. Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.