OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2018. július 12., csütörtök 11:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - DK: Újabb pert nyertünk a Ripost ellen

    A Fidesz propagandabirodalmának Ripost nevű lapja azt állította az egyik választás utáni fővárosi tüntetéssel kapcsolatban, hogy "Gyurcsány a háttérből dirigálta a szombati tüntetést".

A Demokratikus Koalíció pert indított és nyert, a Fővárosi Törvényszék első fokú ítélete pedig tételesen, minden egyes hazugság helyreigazítására kötelezte a Ripostot. Közzé kell tenniük, hogy: valótlanul állították, hogy "Gyurcsány a háttérből dirigálta a szombati tüntetést", valótlanul állították, hogy "Gyurcsány Ferenc Soros György utasítására a tüntetés pénzügyi feltételeit biztosította, minden részletbe beleszólt, pénzelte a tüntetéseket", valótlanul állították, hogy "Gyurcsány Ferenc irányította az egész megmozdulást" és valótlanul állították azt is, hogy "ha valami nem Gyurcsány Ferenc akaratának megfelelően történt a tüntetésen, azt ő becsmérlő kifejezésekkel kommentálta".

A Fidesz magyarok millióit tartja hazugságban a pártmédiájával, ezt bizonyítja, hogy a DK heti rendszerességgel nyeri a pereket a Ripost, a Pesti Srácok, a TV2 és a 888 ellen.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.