OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. július 12., csütörtök 14:12

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - Botrány a Parlamentben: a Fidesz megalázta a magyar dolgozókat!

    Az MSZP szerint nincs olyan ok, vagy indok, ami megengedheti azt, ami ma a Parlament falai között megtörtént.

Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága mai ülésének első napirendi pontjaként tárgyalta az MSZP azon javaslatát, ami változatlan formában továbbra is biztosítaná a munkavállalók juttatásaként a teljes cafeteriát.

A téma kapcsán a bizottság ülésére meghívtuk a legnagyobb munkavállalói érdekképviselet, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnökét. A munkavállalók – és így az adót fizetők jelentős részének – képviseletét ellátó Kordás László, a fideszes bizottsági tagok elutasító döntése miatt, nem szólhatott hozzá a dolgozó emberek ügyéhez.

Gyalázat, hogy ma a magyar Parlamentet bérükből fenntartó dolgozók, a fideszes képviselők fizetését összeadó magyar adófizetők képviselőjébe belefojtják a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében, szakmai javaslatot kíván tenni.

Ma nemcsak Kordás Lászlótól, hanem több millió magyar munkavállalótól vonta meg a szót a Fidesz, ma nemcsak az MSZP javaslatát söpörte le az asztalról a NER, hanem a dolgozó embereket alázta porig.

MSZP

Bővebb információ: Tóth Bertalan, az MSZP elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.