OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. július 12., csütörtök 15:40

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - Számolják fel a zuglói szeméthegyeket! – Szabadai Viktor nyílt levele Budapest kormánymegbízottjának

    Tisztelt Dr. György István! Tisztelt Kormánymegbízott Úr!

A Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnökeként és budapesti lakosként arra kérem, tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a Városliget, Angyalföld és a BVSC Sporttelep által határolt zuglói terület kártalanítása mihamarabb kezdetét vehesse. A város közepén található vasúti területen embermagasságú szeméthegyeket, méteres gazt és állati tetemeket találtunk. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Budapest egyik központi helyszínén ilyen áldatlan állapotok uralkodnak hosszú ideje, a főváros, az önkormányzat és a MÁV pedig semmit sem tesz a terület rendben tartásáért. Az általunk talált szeméthegyek és állati tetemek megítélésünk szerint komoly közegészségügyi kockázatot jelentenek az itt élő emberek számára. A kormányhivatal vezetőjeként Ön is felelős a kialakult helyzetért, ezért arra kérem, minél előbb kezdjék meg a terület kitakarítását. Arra kérem, tájékoztasson bennünket és a közvéleményt, hogy mikor és hogyan kíván fellépni a probléma felszámolása érdekében!

Üdvözlettel:

Szabadai Viktor
a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.