OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. július 12., csütörtök 21:29

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - Műhelytitkok: Sorosék és az EU "össztánca" Európa iszlamizációjáért (kötelező!) Morvai Krisztina tudósítása Brüsszelből (videóval)

    https://www.youtube.com/watch?v=vdrsKIGi2aM

Sokszor halljuk mostanában nemzeti érzelmű magyar emberektől is a következőket: "Abba kellene már hagyni ezt a sok Sorosozást...", "Nem kellene már a migrációval foglalkozni, hiszen nálunk nincsenek is migránsok..." Én Brüsszelben és Strasbourgban európai parlamenti képviselőként egészen másképp látom a helyzetet. Nap mint nap tapasztalom, hogy milyen aljas és gyalázatos trükkökkel, cselekkel próbálják a Soros György-féle intézmények ráerőltetni a bevándorlással, Európa iszlamizációjával kapcsolatos elképzeléseiket (azaz röviden: a Soros-tervet) Európa lakosságára. Lehetetlenség ezekről a trükkös megoldásokról nap mint nap számot adni. Ez a szakbizottsági ülés, amely történetesen az Európai Parlament FEMM (női jogi) bizottságának egyik júliusi ülésnapján került sorra, alighanem mindenki számára világossá teszi, hogy is működnek ezek a dolgok. Régi kedves ismerőssel is találkozhatunk Malin Björk személyében, aki "nagy érdemeket szerzett" Magyarországnak a 7-es cikkely szerinti elmarasztalása kapcsán. Láthatjuk, hogy ő például központi szerepet tölt be a Soros-terv végrehajtásában és az azt ellenző országok, így Magyarország felelősségre vonásában, megbüntetésében.  
Nézzük meg tehát az EU és Soros György közös műhelytitkait - annak érdekében, hogy felkészülten védekezhessünk és megőrizhessük Magyarországot magyarnak!
    
     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.