OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. július 14., szombat 15:58

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye
    Budapest, 2018. július 14., szombat (OS) - Közigazgatási vezetők kaptak diplomát a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

    Július 14-én 1263 hallgató vehette át oklevelét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szakirányú továbbképzési szakjain. A végzettek között 204 fő megyei  kormányhivatali vezető fejezte be kormányzati tanulmányait, amelyet a törvény kötelezőként ír elő a vezetői beosztáshoz. Ezen felül több száz közigazgatási szakértő kapott felsőfokú oklevelet kiberbiztonsági, fejlesztéspolitikai, antikorrupciós, kommunikáció és önkormányzati szakterületeken.
A kormányzati tanulmányok szakirányú továbbképzési szak a közigazgatásban a felsővezetői feladatellátáshoz szükséges ismeretek és képességek fejlesztését célozza. A képzés eredményes elvégzését 2016-ban az állami tisztviselői törvény tette kötelezővé a területi közigazgatásban dolgozó vezetők számára. Az egyetemi képzést a vezetők munkahelyükön, a digitális tanulás korszerű technológiáit alkalmazva végezhették el. A kormányzati tanulmányok képzést az NKE a fővárosi, megyei kormányhivatalokkal szoros együttműködésben valósította meg uniós forrásból az Államtudományi és Közigazgatási Karon.


     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.