OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. július 18., szerda 11:27

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. július 18., szerda (OS) - Helyreigazításra kötelezte a bíróság a hazug TV2-t

    A választási kampány hajrájában a Fidesz csúcsra járatta hazugsággépezetét, és a rengeteg ordas rágalom között azt a képtelenséget is kitalálták, hogy az immáron több mint egy éve előzetes letartóztatásban levő baloldali ügyvéd, Czeglédy Csaba is támogatta a Jobbikot. Amely hazugságot aztán a TV2 nehezen érthető módon "Tények" címen futó propagandaműsora is átvett.

Mindebből természetesen semmi nem igaz, ezért a legerősebb ellenzéki párt mint minden ilyen esetben, most is bírósághoz fordult. Andy Vajna lopott közpénzekből kitartott csatornája pedig semmivel nem tudta bizonyítani állítását, és miután a Fővárosi Törvényszék a sorozatos időhúzásaikat is megunta, tegnapi, elsőfokú ítéletében helyreigazítás bemondására kötelezte őket.

A Jobbik most sem fog megállni a sajtó-helyreigazításnál, és újabb perben súlyos sérelemdíjjal fog elégtételt venni a róla terjesztett hazugság hirdetőjén. A legnagyobb ellenzéki párt eddig több, mint 130 sajtópert nyert a fideszes hazugsággyárak ellen.

Jobbik Sajtóosztály
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.