OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. július 21., szombat 14:51

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. július 21., szombat (OS) - Az oktatás a Gyurcsány kormány alatt volt vesztes – Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

        Az oktatás a Gyurcsány-kormány alatt volt vesztes, amikor százmilliárdokat vontak ki az ágazatból, elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, több száz település iskoláját zárták be és több ezer pedagógust tettek utcára.
     A nemzeti kormány 2010 óta pótolja az oktatásból korábban elvont pénzeket, biztonságossá és kiszámíthatóvá tette az iskolák működtetését, a rendszerváltás óta legnagyobb, átlagosan 50 százalékos pedagógus-béremelést hajtott végre és jelenleg is több száz iskola fejlesztését végzi. Jövőre az oktatásra 606 milliárd forinttal több jut, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es költségvetésben.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.