OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. július 28., szombat 09:22

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. július 28., szombat (OS) - Fesztivál a Természet Operaházában

    "Egy olyan egyedülálló érték részesei vagyunk, amelyben egymásra talál a természet és művészet" - emelte ki Dr. Latorcai Csaba.
A Tisza-tavi Fesztivál idei programjait a kormány a Nemzeti Kulturális Alapon keresztül összesen 6 millió forinttal támogatta. A nagyszabású rendezvénysorozat célja az, hogy a minőségi kultúra, zene, sport és gasztronómia iránt érdeklődő és fogékony közönség térképére felkerüljön és fenn is maradjon hazánk e csodálatos szeglete, a Tisza-tó, a maga gazdag állat- és növényvilágával, hagyományaival, turisztikai értékeivel és az itt élő emberek vendégszeretetével.

A négynapos programfolyamon az érdeklődők a népzenétől kezdve az operáig számos zenei műfaj közül válogathatnak. A magas színvonalra garancia a szervezők munkája és a fellépő művészek, akik között ott található Miklósa Erika operaénekesnő, Ninh Duc Hoang Long a Virtuózok 2018. évi nagyok korcsoportjának győztese, Palya Bea, Pitti Katalin és még sokan mások. Koncertet ad a Magyar Honvédség Szolnoki Légierő Zenekar, fellépnek helyi hagyományőrző együttesek és az Experidance Táncegyüttes, amely Nostradamus - Világok Vándora című táncprodukcióját adta elő.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.