OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 23. szombat
Ismertető


2018. augusztus 9., csütörtök 16:12

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 9., csütörtök (OS) - Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség összegyűjtötte és leadta az ellenzék által közösen kezdeményezett rendkívüli ülés megtartásához szükséges aláírásokat

    A banki károsultakat képviselő Adóskamara felkérő levelét a többi ellenzéki párttal együtt megkaptuk. Az MSZP-Párbeszéd, ahogy korábban is, az általuk javasolt törvénymódosítást kidolgozta és benyújtotta, így kérésüknek megfelelően azt javasoljuk, hogy augusztusban a rendkívüli parlamenti ülésen, az Adóskamara által képviselt károsultak problémáit tegyük a törvényhozás asztalára.

Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség ebben az ügyben is készen áll az ellenzéki együttműködésre - a szükséges számú aláírást biztosítjuk - így a Jobbik-frakció kezdeményezése, kiegészülve az Adóskamara által képviselt károsultak ügyével kerülhet a parlament elé.

Az Adóskamara javaslatát azért is kötelességünk közösen képviselni, mert az érdekvédőknek élő együttműködési megállapodása van mind az MSZP-Párbeszéddel, mind az LMP-vel és a Jobbikkal.

MSZP-Párbeszéd

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.