OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 23. szombat
Ismertető


2018. augusztus 10., péntek 16:21

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 10., péntek (OS) - Azok a szocialisták beszélnek most, akik elvettek egyhavi fizetést – Reagálás Komjáthi Imre (MSZP) nyilatkozatára

    Azok a szocialisták beszélnek most, akik elvettek egyhavi fizetést az emberektől, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták és agyonadóztatták a munkavállalókat. Amikor kormányon voltak megduplázták a fiatalok munkanélküliségét és azt mondták nekik, el lehet menni innen.

Mi a baloldallal ellentétben, nem azt gondoljuk, hogy el lehet menni innen, ha nem tetszik. 2010 óta harmadára csökkentettük a fiatalok munkanélküliséget, és azon dolgozunk, hogy az emelkedő bérek, csökkenő adók, a fiatalokat és a családokat érintő támogatások révén minél többen találják meg a számításukat itthon. A cafeteria nem szűnik meg és nem is csökken sem a közszférában, sem a magánszférában, azt a Szép-kártyán továbbra is megkapják a munkavállalók. A célunk, hogy a magyar munkavállalók munkájukért tisztességes bért kapjanak és inkább a bérük emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják fizetésük egy részét. A béremelések további ösztönzéseként tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat és folytatjuk a közszféra béremelési programjait is.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.