OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. augusztus 13., hétfő 10:49

A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS) közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 13., hétfő (OS) - Körtvélyes Éva újságírói díj pályázat. A MAZS Alapítvány által támogatott Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen! Egyesület idén első alkalommal hirdet újságírói pályázatot a közelmúltban elhunyt Körtvélyes Éva újságíró emlékére, aki a hazai mellrákellenes civil fellépés talán legmarkánsabb képviselője volt: évtizedekig dolgozott azon, hogy minél többen megismerjék a betegséget, ő alapította az Egészség Hídja Összefogás mozgalmat.

        A kuratórium a díjat annak a magyar újságírónak ítéli oda, aki 2017. 09. 1. – 2018. 09. 1. közötti időszakban a mell- és a petefészekrák témában a szűrésről, diagnosztizálásról és a terápiákról olyan tudományos igényű és az ismerhető evidenciáknak nem ellentmondó cikket publikál(t), vagy rádiós, televíziós anyagot készített, amelyek társadalmi  hasznosságuk következtében nagymértékben hozzájárulnak a korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez. Szolgálják a kérdéskör kapcsán meglévő társadalmi szintű félelem csökkentését, a gyógyításba vetett hit erejét, segítik az egyén döntési képességét a nehéznek tűnő, de nem megoldhatatlan gondjának feldolgozásában.
     Díjösszeg: 200 000 Ft. Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, rádióban, televízióban megjelent anyagokkal lehet. Pályázat beküldhető a szerző, illetve más személy által is.
Részletek: http://egeszseghid.hu/felhivas-palyazat-kortvelyes-eva-ujsagiroi-dij/. Benyújtási határidő: 2018. 09. 10. Díjátadás: 09. 30-án, az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen rendezvényén.

     Kiadó: Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.