OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető


2018. augusztus 19., vasárnap 12:25

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 19., vasárnap (OS) - A Hiteles Mozgalom részt vesz a Kásler Árpád kezdeményezte aláírásgyűjtésben!

        Kásler Árpád felhívásának lényege: "Élve az Emberi Jogok Európai Bíróságán lévő 11368/16 és 11371/16 ügyszámú folyamatban lévő csoportos keresetünkkel járó lehetőséggel, kérelmezni fogjuk ideiglenes intézkedés keretén belül, hogy kötelezzék Magyarországot, a két folyamatban lévő csoportos per jogerős ítélettel való lezárásáig, a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztését.
     Ahhoz, hogy (a kötelezés) széleskörűen kiterjeszthető legyen, célszerűnek találjuk százezer érvényes aláírás nyomatékosításával."
http://ahazapartja.hu/?p=13028#post-13028
     Mozgalmunk régóta küzd a végrehajtások és kilakoltatások azonnali felfüggesztéséért. Szükség van erre egészen addig, amíg a szerződéseket nem számolják újra, fixált felvételkori árfolyamon, úgy ahogy az Adóskamara törvénytervezete tartalmazza.
    
     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.