OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető


2018. augusztus 28., kedd 13:57

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 28., kedd (OS) - Írjanak ki új közbeszerzést a pünkösdfürdői védműre!

    A kivitelező három értelmezhetetlen, fekete-fehér, absztrakt fotóra hivatkozva akar plusz egymilliárd forintot legombolni a fővárosi adófizetőkről. Beazonosíthatatlan helyszínen, árnyékszerű emberek felismerhetetlen tevékenységet folytatnak a három fotón. Ezek a fotók képezik az egymilliárdos plusz igényt alátámasztandó mellékletet.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordul annak érdekében, hogy kiderüljön, mennyire volt tisztességes a fideszes városvezetés eljárása. Szeretnénk megtudni, mennyire tisztességes az az eljárás, amelyben a fővárosi vezetés a szerződéskötés után alig egy héttel lefolytatott vizsgálatra hivatkozva újabb egymilliárd forintot készül elherdálni a budapesti adófizetők terhére.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.