OS Országos Sajtószolgálat
2019. június 24. hétfő
Ismertető


2018. augusztus 28., kedd 16:35

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 28., kedd (OS) - Gyurcsányék a családi pótlékot is meg akarták adóztatni - Reagálás Niedermüller Péter (DK) nyilatkozatára

    Azok beszélnek most, akik teljesen magukra hagyták a családokat az iskolakezdésben. Gyurcsányék az egekbe emelték a tankönyvek árát, elvették a családi adókedvezményt és még a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. A Fidesz-KDNP kormányzása óta a gyermekes családok nem csak adókedvezményre és egyre bővülő családtámogatásokra számíthatnak, hanem arra is, hogy a kormány több százezer iskolás gyermek tankönyvét és étkezését ingyenesen biztosítja.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.