OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. augusztus 29., szerda 18:27

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 29., szerda (OS) - A Fidesznek fontosabbak a magánzsebekbe vándorló uniós pénzek, mint a magyar emberek biztonsága -

    Csak látszatra meglepő az emberek biztonságát félresöprő fideszes álláspont. Valójában semmi új nincs abban, hogy a Fidesznek nagyon is jó a mostani logikán alapuló uniós költségvetés és nem is akar mást, hiszen ennek eddig is nyertesei a multinacionális vállalatok magyarországi kirendeltségei, a Fideszhez ezer szállal kapcsolódó oligarchák és nagybirtokos földtulajdonosok. Ha nem ez lenne a Fidesz érdeke, akkor már rég felléphetett volna az uniós költségvetés ügyében, hiszen képviselői ott ülnek az Európai Parlament legnagyobb létszámú frakciójában, az Európai Néppártban, amely politikai közösségből jött egyébként a brüsszeli bizottság elnöke és tagjainak többsége is.

Mi az LMP-ben is úgy gondoljuk, hogy az Európai Uniónak új szemléletre van szüksége, és ehhez valóban új brüsszeli bizottságra, új Európai Parlamentre és új magyar európai képviselőkre van szükség.

Demeter Márta,

az LMP frakcióvezető-helyettese,

a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.