OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. augusztus 30., csütörtök 07:13

A(z) Szinkronikum Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 30., csütörtök (OS) - Szinkron Nap nemcsak a szinkron szerelmeseinek  Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket 2018. szeptember 1-én szombaton a Kőrösi Csoma Művelődési Központban. A kőbányai művelődési ház ad otthont a 2. Szinkronikum Díjátadó Gálának, és még számtalan érdekes találkozásnak. A nap során – utoljára – megtekinthetők lesznek az Arcok a hangok mögött szinkron kiállítás fényképei.

    A korán kelők, vagy későn fekvők 10-12 óra között négy ifjú színész, és rengeteg jó diafilm mese vendégei lehetnek. Mezei Kitty, Molnár Ilona, Andrádi Zsanett és Penke Bence várja majd a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket. A diázás különleges hangulatát a profi színészek játéka erősíti. Egy-egy mese között lesz játék, ahol az ügyesen válaszolók diafilmeket nyerhetnek.
12-16 óra között Szinkron Színház címmel különleges vendégek érkeznek, akik Spilák Klárával közösen mesélnek majd érdekességekről, emlékekről.
Elsőként az Arcok a hangok mögött fotókiállítás zárásaként Németh Kriszta színművész, Nikodém Zsigmond szinkronrendező fotósként, Puskás Kata Szidónia a Bodor Tibor Egyesület vezetőjeként, Helle Maximilian pedig ötletgazdaként beszélgetnek.
Utánuk érkezik Dallos Szilvia, Varga T. József és Balog Mihály, akik igazi időutazásra invitálják a nézőket.

     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.