OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. szeptember 3., hétfő 05:06

A Szinkronikum Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 3., hétfő (OS) - 2. Szinkronikum Díjátadó Gála A Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központban megtartott műsort Seszták Szabolcs színművész és Banner Géza a Duna Televízió szerkesztő, műsorvezetője vezette. A két órás programban a Harmadik Figyelmeztetés színész zenekar erősítette a jó hangulatot.

    Dr. Tomori Pál az Előadói Jogvédő Iroda igazgatója és Mihályi Győző a SZIDOSZ elnökének összefoglalója után először a közönség által megszavazott "Legjobb Film vagy Sorozatszinkron" díj átadása következett. A Coco, az Agymenők és Westworld kapta a legtöbb szavazatott. A győztes a Coco című rajzfilm lett, amely szinkronját a Fórum Hungary megrendelésére a SDI szinkronstúdióban készítették. (A stáb: magyar szöveg: Blahut Viktor és Petőcz István, magyar dalszöveg: Szente Vajk, hangmérnök: Kránitz Lajos András, vágó: Kránitz Bence, gyártásvezető: Németh Piroska, szinkronrendező: Dobay Brigitta, zenei rendező: Posta Victor, produkciós vezető: Máhr Rita)
A dramaturgok munkája van a leginkább a nézők szeme és füle előtt. Liszkay Szilvia, Petőcz István és Tóth Tamás sokévnyi kiváló munkával a háta mögött kapta meg a kollégáktól a legtöbb voksot. A műsorvezetők végül Liszkay Szilviát szólították a színpadra a "Legjobb dramaturg" díj átvételére.

     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.