OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. szeptember 7., péntek 18:18

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 7., péntek (OS) - Szakadékba hajtott a nemzeti buszstratégia - A Liberálisok szakértői testület felállítását javasolják

    A Liberálisok szerint amíg fideszes politikai érdekek mentén zajlanak a beszerzések, amíg a kormány fogságban tartja a fővárost, amíg a tisztességes beruházások helyett monopolhelyzetet biztosítanak az oroszoknak és a fideszes haveroknak, addig nem lesz XXI. századhoz méltó tömegközlekedése a fővárosnak. Pedig a magyar buszgyártásnak komoly hagyománya van, és a megfelelő szakembergárda is rendelkezésre áll ahhoz, hogy új lendületet kapjon az iparág. A Magyar Liberális Párt ezért azt javasolja, hogy a főváros független szakértőkből és szakemberekből állítson össze egy testületet, amely tanulmányt készít a magyar buszgyártás valódi kilátásairól és a budapesti tömegközlekedés fejlesztésének lehetséges irányairól. Piaci alapon, valódi versenyben, tisztességes pályázaton kell új buszokat beszereznie a fővárosnak! Minden más csak pénzszórás.

Szabadai Viktor buszgyártásról szóló sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/szabadaiviktor/videos/234777123817898/UzpfSTUzNTg1MDAwOTc2ODk5MjoxOTc1ODU5M

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.