OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 21. csütörtök
Ismertető


2018. szeptember 9., vasárnap 12:25

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 9., vasárnap (OS) - LMP: Az egészségügy sürgősségi beavatkozást igényel -

    Az LMP meggyőződése, hogy a helyzet tarthatatlan: olyan egészségügyi rendszert kell létrehozni, amelyben emberek nem betegednek vagy halnak meg, pusztán azért, mert az állam által fenntartott egészségügyi intézményben próbálnak gyógyulni. Valóban ingyenes állami egészségügyet kell teremteni: 300 milliárdos azonnali forrásbevonással kell enyhíteni az egészségügy legfájóbb problémáit, kiemelten kezelve az ápolók és orvosok bérrendezését, illetve a kórházfelújítások ügyét. Az országban mindenhol azonos színvonalú állami egészségügyi ellátást kell biztosítani, és csökkenteni kell a betegek kiszolgáltatottságát. Az LMP alkotmányba foglalná a társadalombiztosítás intézményét, emellett létre kell hozni az egészségügyi ombudsman intézményét is.

LMP sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.