OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. szeptember 11., kedd 14:12

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 11., kedd (OS) - SIKERES NYITÓKONFERENCIÁT TARTOTT A NEMZETI AKKREDITÁLKÓ HATÓSÁG 2018. JÚNIUS 7-ÉN "A NEMZETI AKKREDITÁLÓ HATÓSÁG HATÓSÁGI ELJÁRÁSAINAK TUDÁSALAPÚ ÁTALAKÍTÁSA" CÍMŰ PROJEKT KERETÉBEN

    A KÖFOP-1.0.0–VEKOP-15 "Adminisztratív terhek csökkentése" című konstrukció keretében a Nemzeti Akkreditáló Hatóság vezette konzorcium 1,23 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósítja meg a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2017-00048 azonosító számú "A Nemzeti Akkreditáló Hatóság hatósági eljárásainak tudásalapú átalakítása és az ehhez kapcsolódó szervezeti és informatikai fejlesztés a közigazgatási szolgáltatások átfutási ideje csökkentésének és minősége javításának érdekében" című projektjét.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2017-00048 azonosítószámú Projekt nyitórendezvényét 2018. június 7-én tartottuk, amelyet Devecz Miklós, a Nemzeti Akkreditáló Hatóság főigazgatója nyitott meg. Őt követte Dr. Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa, aki a Sebezhető termékek, Globális kiberbiztonsági problémák tárgyában tartott előadást, amelyben kiemelte a 21. század jelenlegi és a jövőben várható legégetőbb témába vágó kihívásait.

Szórád Róbert Nemzeti Akkreditáló Hatóságot képviselve a Múlt, Jelen és Jövő: E-akkreditáció Magyarországon címmel, a tervezett Akkreditálási Szakrendszert mutatta be, amelynek fókuszában a szervezeti hatékonyság és költségcsökkentés áll, az adminisztratív terhek csökkentése mellett.

     Kiadó: Nemzeti Akkreditáló Hatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.