OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. szeptember 11., kedd 15:16

A Magyar Rákellenes Liga közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 11., kedd (OS) - Újra két keréken a limfómásokért! A Magyar Rákellenes Liga idén is egy kerékpáros felvonulással hívja fel a figyelmet azokra, akik ebben a betegségben érintettek

    Várunk mindenkit: akik küzdenek vagy megküzdöttek ezzel a betegséggel, családtagjaikat, jó barátaikat és minden jó szándékú érdeklődőt. Ha van ilyen családtagod, ismerősöd, ajánld fel neki, érte ezt a délelőttöt!
Mivel a limfóma színe a zöld, zöld pólókban, zöld dekorációval, bármilyen színű saját és zöld MOL Bubi kerékpárokon tesszük meg az utat. Kérjük, hogy ha zöld színű ruhában, kiegészítővel tudsz jönni, ezzel is fejezd ki a szolidaritásod!
Regisztráció és további információ:
https://rakliga.hu/blog/2018/08/17/ket-kereken-a-limfoma-ellen/

     Kiadó: Magyar Rákellenes Liga

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.