OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. szeptember 13., csütörtök 15:46

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 13., csütörtök (OS) - A VOSZ Elnöksége mai ülésén úgy határozott, hogy Perlusz Lászlót, a szervezet ügyvezető igazgatóját választja meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkárának. Megbízatása 2018. október 1-től a 2021. évi tisztújító Küldöttgyűlésig tart.

    A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a mai napon Elnökségi értekezletet tartott, amelynek első napirendjén a 2018. szeptember 30-ával távozó Dr. Dávid Ferenc főtitkár utódjának megválasztása szerepelt. A VOSZ Elnöksége Perlusz Lászlónak, a szövetség ügyvezető igazgatójának a megválasztását egyhangúlag támogatta.
"Rendkívül megtisztelő, hogy a VOSZ vállalkozói közösségét képviselő Elnökség bizalmat szavazott nekem és azon leszek, hogy munkámmal továbbra is támogassam a szövetséget küldetése teljesítésében, vagyis az érdekvédelem és érdekképviselet területén, a szolgáltatások nyújtásában és kulturális missziójában" – mondta Perlusz.
A főtitkári tisztséget október 1-jén átvevő közgazdász 48 éves, 2007 óta dolgozik a VOSZ-nál és 2009-óta a szervezet ügyvezető igazgatója.

     Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.