OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 22. hétfő
Ismertető


2018. szeptember 14., péntek 12:14

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 14., péntek (OS) - Nem véletlen, hogy az LMP csekély civil támogatottsággal rendelkezik. Hiba részéről, hogy a társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdésekben úgy gondolkozik, hogy azok csak a pártokra tartoznak.

    Perelnek bennünket, ami látványosabb, mint dolgozni.
A CÖF-CÖKA szerint a polgárok és ezen belül a szellemi honvédők bátran kiállhatnak a számukra megkérdőjelezhető kettős mérce ellen, még akkor is, ha ennek megjelenési formáját az oktatásban ismerik fel.
Tipikus esetnek tekinthető a CEU-val kapcsolatos állásfoglalásunk, ahol is Brüsszelben ellensúlyként demonstráltunk a Soros és az ellenzéki pártok által finanszírozott, Magyarországot és kormányát szidalmazó tüntetők ellenében.
A liberális párt két vezetője, Fodor Gábor és Szent-Iványi István fapados repülőgéppel velünk utazott, mi magánpénzből vettük a repülőjegyeinket, és ők…
Tiltakoztunk a CEU más egyetemekkel szembeni privilégiumai ellen. Fodorék pedig pártvezetőként Soros részéről támogatott, pártérdekű akcióban vettek részt.
Az MVM adományából e célból felhasznált költségeink így nem pártpolitikát, hanem a választópolgárok véleményét és a tárgybeli kormányzati állásfoglalást képviselték. Az MVM-mel megkötött szerződésből, a konkrét módon ott írtak alapján idézzük: "nemzetközi rendezvények szervezése".
A zöldek és a liberálisok vegyék tudomásul, ha tetszik, ha nem, mi civilek a hazánkat szolgáljuk.

A CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.