OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 22. hétfő
Ismertető


2018. szeptember 14., péntek 13:33

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 14., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÚJGYARMATOSÍTÓK

    
Nyugat, szinte az egész Világot uralma alá hajtotta, gyarmatosított: kirabolta, megalázta, bilincsbe verve dolgoztatta az őslakókat, gyermekeiket elrabolták, hogy nagyobb teljesítményt csikarjanak ki a szerencsétlenekből. Nem iskoláztatták az embereket – a tanult ember gondolkodik, ezért veszélyes: fellázadhat. Belgium, Hollandia, a britek, a franciák, a németek, és mások meggazdagodtak, a szegényeket nyomorban hagyták, milliókat megöltek! Napjainkban újra gyarmatosít Merkel, Macron, Sargentini és társaik! A volt szocialista országokat szemelték ki szemétlerakónak. Alsóbbrendű népnek tekintik a Kelet-közép Európában élőket, idehordják leselejtezett termékeiket, piacnak tekintik hazánkat is. Magyarország nem sötét Afrika! Magyarország nem fogadja be Merkel alkalmazkodni képtelen migránsait. Döbbenetet keltett Szanyi, Újhelyi, Niedermüller és még néhány ballib képviselő, valamint a köpönyegforgató Balczó minősíthetetlen, hazánk elleni fellépése. A magyarok megvédik hazájukat, őrzik határaikat, a kapukulcsot nem adják át az EU urainak! Európa velünk van, elismeréssel, tisztelettel tekint a magyarokra!

Honfoglalás 2000 Egyesület, Szilvásy György, elnök – Nemzeti Szociáldemokraták –  Pannonpuli.hu

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.